دسته : مدیریت
فرمت فایل : word
حجم فایل : 250 KB
تعداد صفحات : 83
بازدیدها : 704
برچسبها : مانیفست CHAOS
مبلغ : 45000 تومان
خرید این فایلاین کتاب زیر مجموعه ای از نسخۀ آنلاین وقایع نگارهای CHAOS است که به عنوان مرکز دانش CHAOS (CKC) شناخته می شود. مانیفست CHAOS بر اساس CKC نسخۀ 18.7.7 تنظیم شده است. وقایع نگار نسخۀ 18.7.7 CHAOS شامل 100 مطلب در مورد بهترین شیوه های مدیریتی است. وقایع نگاری CHAOS کاری در حال پیشرفت است و هر ماه با اضافه شدن تحقیقات جدید به روزرسانی می شود. در حال حاضر بیش از 400 نمودار در نسخۀ جدید موجود است. 100 نکته در مورد بهترین شیوه توسط بحث هایی در مورد چگونگی انجام کارها (HowTos) تکمیل و پشتیبانی می شوند که راه های اجرای نکات ارائه شده به عنوان بهترین شیوه ها را در اختیار سازمان شما قرار می دهند. همچنین شواهدی با استفاده از بحث های تاریخی، تحلیلی و نقد کتاب ها آورده شده است.
این کتاب به 12 بخش اصلی تقسیم شده است. بخش های 2 تا 11 به عوامل موفقیت CHAOS (سال 2009) و 10 قانون CHAOS می-پردازند. هرکدام از این بخش ها خود دارای سه قسمت هستند. قسمت اول نگاهی اجمالی به عامل موفقیت و قانون مورد بحث CHAOS است. قسمت دوم، شامل توضیح هر کدام از 10 نکته ای است که از عامل موفقیت پشتیبانی می کند. و در قسمت سوم مثالی از یکی از مشخصه های حمایت کنندۀ در ارتباط با یکی از نکات مطرح شده در بهترین شیوه ها آورده می شود. دو مثال از چگونگی ها، مطالعات موردی، درس های تاریخی، تحلیل ها و نقدها آورده می شود.
علاوه بر مطالب تکمیلی، نمودارهای مربوط به مطالب نیز ارائه می شوند. هر بخش دارای یک نمودار از سه مطالعۀ تحقیقی است: پروژۀ تحقیقی CHAOS، پرسش نامه های ردگیری الزامات ارزیابی تقاضا (DARTS) و تحقیقی ویژه در زمینۀ استفاده از پروژۀ شرکت و مدیریت پرتفوی (EPPM).
جمعیت شناسی CHAOS: نتایج CHAOS نگرشی جهان شمول از آمار پروژه ها ارائه می کنند اما قطعاً تمرکز بیشتر آن ها روی ایالات متحده و اروپا است. پنجاه و هشت درصد (58%) پاسخ دهندگان امسال در ایالات متحده، 24% در اروپا و 18% باقی مانده در بقیۀ نقاط دنیا پراکنده بودند. پنجاه و یک درصد (51%) این شرکت ها، در بین 1000 شرکت منتخب Fortune بودند، 32% دیگر شرکت های متوسط محسوب می شوند و 17% باقی مانده در گروه شرکت-های کوچک جای می گیرند. این شرکت ها گسترۀ وسیعی از صنایع و سازمان هایی را که در طول هم قرار دارند تشکیل می دهند.
ضروری است که همه درک یکسانی نسبت به اهداف بازرگانی پروژه داشته باشند. در این چارچوب، "مبدأ مشترک" به معنای نقطۀ یکسان تمرکز پروژه است که توسط سهام داران مختلف و اعضای گروه دیده می شود. سهام داران پروژه و اعضای گروه باید نگرش مشترکی به اهداف، فواصل زمانی، هزینه ها، سودها، ریسک ها و تعهدات پروژه داشته باشند. نکتۀ مدنظر در اینجا توافقی است که بین سهام داران دربارۀ هدف و جهت پروژه وجود دارد.
اهداف بازرگانی باید جامع و فشرده باشند. بیان آن ها نباید بیش از زمان طی چند طبقه با آسانسور باشد. نطق در آسانسور به معنای شرحی یک جمله ای و واضح از پروژه است که اساس هدف آن را بیان می کند. به عنوان مثال: "این پروژه، سیستم جدیدی از CRM است که به ما در رهگیری متقاضیان کمک خواهد کرد و احتمالاً فروش را افزایش خواهد داد." بیان نطق در آسانسور به این صورت نباید بیش از 10 ثانیه به طول بینجامد.
همیشه تصویر کامل پروژه را مبنای مشاهدۀ خود قرار دهید: تصویری که نشان می دهد پروژه تا چه حد با راهبرد کلی شرکت با توجه به پروژه های فعلی و آینده هماهنگ است. این نوع نگرش را نگاه از فاصلۀ 000 50 فوتی پروژه می دانند که در مقابل نگاه هم سطح قرار می گیرد. تصویر کامل، درک رایج را از چگونگی قابلیت پیشرفت اهداف کلی سازمان از طریق پروژه نشان می دهد.
فهرست مطالب
مقدمه
دخالت کاربر
پشتیبانی اجرایی
اهداف شفاف بازرگانی
بلوغ احساسی
بهینه سازی
فرآیند چابک
تخصص مدیریت پروژه
منابع دارای مهارت
اجرا
ابزار و زیرساخت
خلاصه
ارزیابی مدیر پروژۀ CHAOS
سرویس کنترل سلامت CHAOS
مرکز دانش CHAOS (پایه ای)
خرید و دانلود آنی فایل